Bitcoin økte 80% sist dette signalet dukket opp. It’s Almost Back

Bitcoin har gjennomgått en sterk rally siden de $ 8800 lavene i september.

I skrivende stund handler den ledende kryptovalutaen for $ 11.400.
Noen frykter at dette bare er et bjørnemarkedsprett som vil resultere i en tilbakegang til lavpunktene.
En avgjørende teknisk indikator antyder at dette ikke er tilfelle, at dette er en virkelig breakout.
Det viser faktisk at hvis Profit Revolution beveger seg over $ 11 500 i nær fremtid, vil det danne et kjøpesignal av makro betydning.
Sist dette kjøpesignalet ble sett var i april, før 80% -rallyet som tok mynten fra $ 7000 til $ 12 500 på bare noen måneder.

Crucial Bitcoin Close handler om å finne sted

Bitcoin kan snart settes opp til å øke enda høyere hvis den klarer å ta inn $ 11.500 avgjørende på mellomlang sikt.

En krypto-eiendelshandler delte nylig diagrammet nedenfor og bemerket at Bitcoin for øyeblikket kjører opp mot et sentralt teknisk nivå. Diagrammet viser at BTC er i ferd med å passere over et viktig pivotnivå, som ble holdt som støtte flere ganger i løpet av vår- og sommerrallyet.

Skulle Bitcoin snart komme over $ 11 500, vil indikatoren danne et „kjøpesignal“ sist sett før 80% -rallyet fra april til august.

Diagram over BTCs prishandling siden februar med en nivåanalyse av kryptotrader Big Knife (@Bitcoinbigknife håndterer på Twitter).

Grunnleggende trender er enige

Fundamentale trender stemmer overens med den positive følelsen som er vist i diagrammet som er delt ovenfor.

Glassnode, et analysekontor for blockchain, rapporterte nettopp at antall aktive Bitcoin-hvaler (som betyr enheter / lommebøker som har over 1000 mynter) nylig presset over 1800. Data viser at dette er det høyeste som denne beregningen har vært på siden noen gang midt i 2017-rallyet:

“Antall #Bitcoin-hvaler (enheter som har ≥ 1K BTC) har hatt en oppadgående trend de siste månedene. En indikasjon på at flere høyverdige individer går inn i rommet for å investere i Bitcoin i forventning om prisøkning på $ BTC. ”

Diagram over BTCs makroprishandling med antall hvaloverlegg fra Glassnode

Data fra Coin Metrics viser også at det er en strøm av trender som danner seg nå, som sist ble sett ved starten av forrige makro-rally i slutten av 2016 eller tidlig i 2017. For det første har Bitcoins Realized Cap “økt jevnt som før 2017 oksemarkedet tok fart. Hvis det fortsetter som det gjorde i 2017, burde 2021 være et interessant år. ”