Rapper Logic går med i listan över bitcoininnehavare

Många sport- och musikstjärnor är inte bara intresserade av kryptovalutor utan köper också aktivt bitcoins.

Gamdom.com – Gå med i kampen för $ 50 000 Börja tjäna poäng för alla satsade Gamdom-mynt och se hur långt du kan klättra på ledartavlan!

Bland BTC-supportrarna sticker till exempel ut den tidigare UFC-fighter Ben Askren. Den här idrottaren på våren, genom sina sociala mediekonton, annonserade halveringen i maj (minskning av bitcoingruvarnas belöning).

Det blev känt denna vecka att rapparen Robert Bryson Hall, som är känd under pseudonymen Logic, har investerat i BTC. Hans förmögenhet uppskattas till 15 miljoner dollar.

Musikern twittrade att han övertalades att köpa kryptovalutan av Chris Zara, verkställande direktör för Visionary Music Group-studion, som har samarbetat med många stjärnor. Exakt hur mycket pengar rapparen skickade till Bitcoin är okänd, men han betonade att vi pratar om en stor summa pengar.

Trender:
Inkomsterna för Bitcoin-gruvarbetare ökade med 8% i oktober
Många Twitter-användare, inklusive den ivriga BTC-supporteren Anthony Pompliano, berömde musiker för sin hållning.

Min chef @ChrisZarou har bugat mig så jag gjorde äntligen en stor investering i #Bitcoin

– Bobby Bathroom Break (@ Logic301) 6 november 2020
Logic publicerade sitt inlägg den 6 november, då Bitcoin Era handlades till cirka 16 000 dollar. Idag håller myntet strax under $ 15 000 BTC gick ner föregående dag som en del av en korrigering.